e
Banner

Etiketler: yiğit altıparmak



‘Kadın için Taşıyoruz’ projesi kadın üreticiler için model oldu



DFDS’nin, KAGİDER ile başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesini Bloomberg HT ekranlarına taşıyan ”Kadın Girişimcilerin Rotası” programının bu haftaki konukları, Kasis Kimya CEO’su Nerma Gökçe ile Sarp Intermodal Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Altıparmak oldu. Gökçe, Bu vizyoner proje sayesinde DFDS kadın üreticiler için model oluşturdu” diyerek projenin önemini dile getirdi.




Sarp Intermodal, bir yılda 55 bin konteyner taşıdı


Yayın: 19-01-2023
Kategori: Lojistik

Son iki yılda ekipman ve araç yatırımlarını yüzde 70 artıran Sarp Intermodal, 2025 sonuna kadar 6 bin konteynere ulaşmayı hedefliyor. 2022 yılını yaklaşık 55 bin taşımayla kapattıklarını belirten Sarp Intermodal Genel Müdürü Yiğit Altıparmak, “Bu yıl yurt içi ve yurt dışında yatırımlarımız tüm hızıyla sürecek. Üreticilerimizi uygun maliyetli taşıma modeli olan intermodal ile tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.  




Sarp Intermodal küresel ligi hedefliyor



Odağına intermodal taşımacılığı alarak kurulan ilk şirket olan Sarp Intermodal, 2025 yılı sonunda 6 bin konteynere ulaşacak. Türkiye'nin ilk yüzde 100 elektrikli çekici yatırımını gerçekleştiren şirket, elektrikli çekici sayısını ise 2030’da 15’e çıkaracak. Bu yılı 80 bin taşımayla kapatacaklarını belirten Sarp Intermodal Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Altıparmak, hız kesmeyen yatırımlarla hedeflerinin küresel bir lojistik servis sağlayıcı haline gelmek olduğunu söyledi.